Workshop cupcakes


Bij deze workshop gaan we de cupcakes zelf maken, bakken en versieren. Zowel kinderen als volwassenen gaan alles zelf maken. Tijdens dit alles geniet u van een kopje koffie, thee of iets fris.

De ingrediënten staan klaar. We gaan afwegen en mixen. Hierna vullen we de baking cups en gaan de cupcakes in de oven. Ook maken we botercrème en Royal icing om de cupcakes te versieren.
We gaan de marsepein kleuren zodat iedereen de cupcakes naar eigen inzicht kan versieren.
Waarna we de cupcakes kunnen versieren. Dit kan volgens een thema, zoals sint/kerst/Valentijn/e.d., of we gebruiken gewoon de eigen fantasie.

Na de workshop neemt u de zelf gemaakte cupcakes in een doosje mee naar huis. Voor volwassenen gaan we uit van 6 cupcakes per persoon. Voor kinderen gaan we uit van 4 cupcakes per persoon. Zijn er over dan worden deze natuurlijk ook gewoon meegenomen. Ook krijgt u na afloop de recepten van alles wat tijdens de workshop is bereid.

De complete workshop kost:

Volwassenen € 27,50
Kinderen € 15,-
Voor meer informatie : Workshops

Tevens is het mogelijk om deze workshop op locatie te geven. Is er op de locatie geen mogelijkheid om zelf te bakken dan worden de cupcakes kant en klaar aangeleverd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.